maandag 6 september 2010

Laten we niemand onder stoelen of banken steken.

Dit wordt een blog die regelmatig een update krijgt.
Dit wordt namelijk een verzameling van mijn eigen blunders.
Ik ga ze delen.
Het zijn gewoon dagelijkse dingen, uitspraken, gebeurtenissen van een Über-chaoot.
Klunzigheid is my middlename, er wordt niet genoeg gelachen en leedvermaak is vaak het leukste vermaak.
Er word niet de draak gestoken met een ander, er wordt niemand anders onderuit gehaald dan ik zelf.

- Het doucheputje was verstopt(alweer) en moest schoon. Ik had bedacht dat het wel leuk zo zijn om hem weer schoon te maken met de tandenborstel van ex-lief. Doe dit NOOIT zonder contactlenzen of bril, je zou zomaar de verkeerde borstel kunnen pakken. In dit geval, de mijne...

- Sigarettenautomaat: Doe het niet als je niet goed kan omgaan met cijfertjes. Simpel hoofdrekenen is voor een chaoot gewoon niet mogelijk. Het kostte mij 20 minuten en 3 muntjes voor het apparaat, daarna mocht de snackbarhouder het zelf doen. En ik zit nu het verkeerde merk te roken.

- Ik moet er nog steeds aan wennen, dat de gemeente niet aansprakelijk te stellen is voor mijn gestruikel.

- Op zondagavond tot het inzicht komen, dat je geen idee hebt wat je werkrooster is voor de komenden maanden en het een gelukswonder is dat je nog niet gebeld bent (alweer)met de boodschap: "Ehmm..Han...*zucht*, je bent er niet.."

- Op dinsdagmiddag vol vrolijkheid de werkplek opwandelen en dan te horen krijgen: "Ehm..Han? Wat doe je hier, je hoeft niet te werken"

- Eerst goed uitgelaten "KUT" roepen als het stoplicht op rood gaat. Vervolgens in een dagdroom verdwijnen en gelazer krijgen, omdat je niet doorrijdt bij groen.

- Voor datzelfde stoplicht staan, doen alsof je heel cool bent en nergens last van hebt, in de modus "I'm a supergirl", swingen op je Ipod muziek, dan komt er een windvlaag en lig je met je bakkus in je fietsmand gewoon zijlings op staat, hoe cool is dat?

3 opmerkingen:

 1. Struikelen.... gewoon je voeten goed optillen Han! (En dan lachen om je vriendin die struikelt over een vouw in het tapijt bij RTL, foei!)

  Werkrooster... Schaf een agenda aan en noteer ONMIDDELLIJK na ontvangst van je rooster alles in je agenda. Leg je agenda op een VASTE plek. ;)

  Voor de andere twee heb ik geen oplossing... die zijn gewoon leuk! hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Live Nien, ik heb 3x jouw vloerkleed opgerold met mijn vuile schoenen( en niet ná de 1ste of 2de keer gedacht: goh, niet meer doen), omdat ik zonodig de dag ervoor in een plas moest stampen..
  Ik heb 3 agenda's, maar als je die vergeet mee te nemen, of in te vullen, schiet het niet op.
  Het is een drama met me! :D

  BeantwoordenVerwijderen