donderdag 5 april 2012

Weg kwijt, alles kwijt.

Weet u misschien wat de echte echte tijd is? Niet die andere tijd.. Ziet U, ik ben ergens mijn verstand kwijtgeraakt(lacht paniekerig) volgens mij ben ik pas geleden opgestaan uit bed. Kwart voor acht in de avond? Dat liegt u. Ik moet maken dat ik naar huis kom...waar is mijn sleutel.

Weet u waar mijn sleutel is? Mijn kinderen zitten thuis te wachten. Ze doen wat? Patat halen als ik er na 4 uur niet ben? Ben je mal, dat kost me veel teveel geld. -wandelt nu voorbij met een stoel boven haar hoofd- Bel de politie maar, mensen worden hier opgesloten tegen hun wil, heeft u zelf geen kinderen? Zeker niet, anders zou u mij wel begrijpen, een moeder kun je niet bij haar kinderen weghouden, weet je wel hoe ik me voel?? Is toch van de gekke, die deur open of ik gooi een stoel doorheen.

Pilletje? Ik heb al genoeg van die troep gehad, sodemieter op. Van wie moet dat? Mijn man? Kind schei uit, je klets uit je nek, ik heb geen man. Karel?? Nooit van gehoord..

Waar is mijn jas? Mij jas is weer gepikt. Nou.. is weer voor de zoveelste keer mijn jas gestolen.. Heb jij geen jasje voor mij?-huilt- Ik moet naar huis, mijn moeder wacht op mij..Alle keren dat ik hier kom, mag ik niet meer eruit, ik kom hier nooit meer -snikt hard- Wat zijn jullie harteloos en gemeen dat jullie niet eens voor mij de deur open doen..

Deze kamer ben ik nog nooit geweest..die kinderen op de foto zijn niet van mij hoor, ik ken ze niet..zeker ook dood in hun bed gelegen hier? Net als die man die hiernaast woont, die ligt al tijden dood hier, komt nooit iemand voor, maar het gebonk hoor ik niet meer, dat scheelt.

Kan ik niet even mijn dochter bellen? Hallo Tine, moet je horen, kun je me komen halen? Nee? Laat je je moeder hier zomaar zitten? Wil je dan wel de poltie bellen, er zitten hier mensen die vastgehouden worden, politie moet komen? Waarom help je me nou niet??

Zie je die man daar met zijn hoofd zo scheef, die is helemaal gek geworden hier. Ik heb nix, ik weet niet hoe ik hier kom.

Klopt het dat het 3 april is? Wat is eigenlijk de echte dag van vandaag? Oh...u bent dat verschrikkelijke mens dat mij niet wil laten gaan -slaat- Ooit kom ik hier uit, dan word jij ontslagen, misselijk kreng..Limonade? Wat heb je daar ingestopt? Weg met je troep. Ik spring uit het raam, ik ben liever dood dan in dit hok.

2 opmerkingen:

  1. Lieve Hannes, wat heb je hier een ontroerende blog geschreven. Het raakt me in mijn hart, dikke zoen voor jou XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg herkenbaar en erg triest.

    BeantwoordenVerwijderen