vrijdag 25 februari 2011

Hoe blijf ik single?

Hoe we ons moeten aanmelden op een datingsite is appeltje eitje.
60% van de aangemelden is getrouwd en/of op zoek naar een neukertje, 20% was dronken tijdens inschrijving, 10% zoekt een verblijfsvergunning en de overige 10% weet niet meer waarom het een account heeft.
De eisenlijstjes zijn niet mis, en de succesverhalen zijn nep óf op 1 hand te tellen( in ieder geval, niemand kent ze).
Wil je er nu echt van verzekerd zijn dat je liefde niet gaat vinden, dan heb ik hier wat tips voor jouw en je date.

Tip 1. Probeer de ander in jouw droombeeld te passen om vervolgens je eigen identiteit en positie vast te stellen.

Tip 2. Maak jezelf voortdurend wijs dat je jouw verlangen naar een partner ‘Los moet laten’.

Tip 3. Maak een zeer uitgebreide en gedetailleerde lijst eisen waaraan je toekomstige partner moet voldoen en leg hem/haar onmiddellijk en continue langs de meetlat. Neem de lijst mee en neem die samen door.

Tip 4. Praat tijdens eerste date of kort daarna zeer negatief (en uitgebreid) over je ex(en) en probeer te bewijzen dat het zijn/haar schuld is dat jullie uit elkaar zijn.

Tip 5. Duik als het klikt meteen de eerste of tweede date het bed in, neem niet de tijd om iemand te leren kennen en te gaan vertrouwen, zorg ervoor dat seks en intimiteit niet met elkaar te maken krijgen.

Tip 6: Verwacht dat je nieuwe liefde alle voorgaande mislukte relaties of affaires goed moet maken en verzuim niet hem/haar daar vaak aan te herinneren.

Tip 7. Als het in die eerste fase mis gaat, denk dan dat de ander last heeft van bindingsangst, onderzoek je eigen beschikbaarheid niet.

Tip 8. Heb het tijdens een date veel over jezelf en wat jou bezighoudt en toon weinig interesse in hoe de ander echt in het leven staat en wat hem/haar beweegt.

Tip 9. Maak jezelf wijs dat als je niet snel verliefd raakt, de ander waarschijnlijk niet de juiste partner voor jou is.

Tip 10. Projecteer zo veel mogelijk je eigen onverwerkte angsten op de ander en kijk vooral niet naar jezelf.

Tip 11. Probeer tijdens je date contact te houden met je achterban, het is helemaal niet erg om midden in je date even je moeder of je beste vriend/vriendin te bellen, en 'de voortgang' te bespreken.

Tip 12. Benadruk regelmatig je slechte eigenschappen, dat is toch het gene waar je toekomstige partner het meeste mee te maken krijgt in de toekomst.

Tip 13. Geen opsmuk of bijzondere verkleedpartijen! Dat verdoezelt alleen maar het feit dat je er doorgaans als een vogelverschrikker bijloopt, dat is niet eerlijk, wees wel realistisch.

10 opmerkingen:

 1. Met zo'n mooi lijstje gaat het je lukken meid om single te blijven, volhouden ;-)

  Of bedoelde je iets anders..........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet jij hoe ik dat OBA-mannetje in mijn blog krijg? Men heeft mij codes ge-emaild, maar ik heb geen idee, waar ik die codes moet plakken.
  Ik begrijp de html van deze blog niet zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Hanneke
  Moest ff bij mij kijken want wist het niet meer,
  Dashbord>ontwerpen>gadget toevoegen>tekst van de code in de gadget plakken>saven>klaar.

  Hoop dat dit helpt, anders mail je maar.
  mailadres staat dacht ik in mijn reactie.

  Succes en fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is mij gelukt, gadgets, en dan gadget kiezen waarin je html/java kunt plakken, het was ff zoeken, maar is gelukt! Bedankt voor de aangeboden hulp evengoed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi en gefeli met je nieuw verworven lidmaatschap. Ik was overgegaan op WP, heeft iets meer mogelijk heden en is makkelijker met reageren. Kun je jezelf ook abonneren als je iemand volgt, krijg je een mailtje als iemand iets heeft geplaatst of heeft gereageerd.
  Nu druk ik af en toe maar op een link waarvan ik denk dat ik heb gereageerd om het antwoord te lezen. Zal ook wel iets niet goed doen, ben maar een newbe in het blogwereldje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoals je ziet, blog ik al 2 jaar, maar geen mens ziet het, zo'n collectief is wel handig, heel veel subscriben inderdaad, omdat ik niet iedereen zomaar kan gaan volgen...veel hebben dat knopje niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik had je blog al doorgespit en had al een poosje terug gereageerd (anoniem). Omdat ik niet wilde dat je zou gaan denken, daar heb je weer zo'n hijger (ben ik nl. niet).

  Als ik je zie op de frontpage kom ik zeker bij je lezen!

  Nogmaals een fijne dag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Laat dat hijgen maar aan mij, ik rook, en na het fietsen kan ik er wat van!
  Over de blog: Ik word een beetje moe van mensen die omgeving aanwijzen als het ze niet een geschikte partner kunnen vinden. Of de ellende van een ander bekritiseren, omdat dat makkelijker is dan hun eigen ongelukkige gevoel onder ogen willen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha ik paf er ook lustig op los hoor, wil echt geen 100 worden, ben het nu al vaak zat.
  Niet suïcidaal hoor weest gerust ;)

  Oeps ik moet de blog zin 3 x lezen, hoop dat ik 'm goed interpreteer. Ik denk dat je bedoelt dat het altijd aan een ander ligt of vergis ik me?
  Ja meid dat is de moderne mens, het wordt van hogerop gepredikt en opgepikt door de onnadenkende mens, het is niet anders.
  Als je je er aan stoort, gewoon overgaan op het weer, ik loop meestal door, ben geen schoolmeester ;)

  BeantwoordenVerwijderen